Opinie2019-07-10T20:18:13+01:00

PRZECZYTAJ OPINIE I DODAJ SWOJĄ ZOSTAW OPINIĘ

Facebook

Marzena R.

Pan Arek, profesjonalizm w każdym calu. Cały proces przeprowadzony sprawnie i bez zarzutu. Pomoc zdalna w konfiguracji oprogramowania do przesyłki danych - bezcenna!! Brawo za pełen profesjonalizm oraz doskonałe podejście do klienta. Tak trzymać :) Dziękuję.

Ula K.

Współpraca z Panem Arkiem bardzo profesjonalna i z indywidualnym podejściem do klienta. Gorąco polecam!

Paweł Ł.

Pan Maciej Grendus w sposób wyjątkowo profesjonalny przeprowadził u mnie instalację oraz pomógł mi zdalnie. Wszystko działa, pomoc fachowa i uprzejma. Dziękuję bardzo!

Barbara P.

Bardzo dziękuję za szybką, profesjonalną I sympatyczna pomoc w konfiguracji oprogramowania do przesyłki plików JPK VAT. Teraz jak I wcześniej Państwa usługa jest bez zarzutu. Pozdrawiam!

Piotr S.

To bardzo miłe spotkać prawdziwych fachowców .Pan Maciej Grendus w pełni profesjonalnie i niezwykle szybko przeprowadził mnie przez proces istalacji podpisu oszczędzając mi czasu i nerwów .Poprostu czapki z głów .Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Artur B.

Wczoraj miałem przyjemność spotkać się z Panem Arkiem Magdziarzem w celu odnowienia podpisu kwalifikowanego. Nie sądziłem, że może to potrwać tak krótko i tak sprawnie. Polecam współpracę z tą firmą

Google

HD SDB

Bardzo fachowa obsługa i pomoc w przypadku zdalnej instalacji certyfikatu. Otrzymałem wszelkie niezbędne wskazówki. Pomagał mi p. Arek. Polecam!

M Kwadrat Nieruchomości

Super firmą, sprawnie i bezproblemowo załatwiasz kwestie podpisu kwalifikowanego. Urządzenia, support - profesjonalizm na 100%.

Pan Arkadiusz Magdziarz który pomagał nam zakładać podpis elektroniczny to chodząca kompetencja i fachowość . Wszystko poszło szybko i bardzo sprawnie . Nie dalibyśmy rady bez jego fachowej pomocy . Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i polecamy.

Adam O.

W 100% polecam. Bardzo profesjonalna obsługa Pana Arkadiusza M- proces przebiegł szybko i bez żadnych komplikacji

Monika H.

Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Arek Magdziarz to osoba punktualna, kompetentna i sprawnie działająca. Instalacja przebiegła sprawnie. Dziękuję i polecam.

Krzysztof M.

Polecam. Współpraca z Panem Arkiem to czysta przyjemność - proces przebiegł szybko i bez zbędnych komplikacji. Dodatkowo mogłem liczyć na bieżące wsparcie w przypadku wąpliwości.

Opinie

Podziel się z nami swoją opinią

47 komentarze

  1. Krzysztof 13 lutego 2019 | 14:16

    Bardzo fachowa obsługa i pomoc w przypadku zdalnej instalacji podpisu. Otrzymałem wszelkie niezbędne wskazówki.

  2. Krzysztof 18 lutego 2019 | 13:38

    Obsługa przez Pana Michała była bardzo profesjonalna. Polecam

  3. LEON CH. 27 lutego 2019 | 10:19

    SŁOWO PROFESJONALIZM NOSI TERAZ TWARZ PANA MICHAŁA. NIESAMOWICIE CIERPLIWY, GŁOWA PEŁNA WIEDZY. PODPIS DZIAŁA. USŁUGA PRZEROSŁA MOJE OCZEKIWANIA. 5+

  4. Dariusz 7 marca 2019 | 12:43

    Pełen profesjonalizm, dziękuje Panu Pawłowi Z

  5. Tomasz - ELBEST 11 marca 2019 | 14:09

    Michał Chrobak uruchomił podpis elektroniczny bardzo szybko i sprawnie jesteśmy zadowoleni.

  6. Artimed Ltd - Bogusława 14 marca 2019 | 15:41

    Po raz trzeci skorzystałam z usług firmy eSIGN – świadczy to, że obsługa jest na najwyższym poziomie.Pracownicy
    kompetentni z miłym podejściem do kontrahenta. Firma bardzo rzetelna, profesjonalna godna polecenia.

  7. EWa 21 marca 2019 | 16:44

    bardzo miła, sprawna i profesjonalna obsługa
    dziekuję

  8. Marta 22 marca 2019 | 16:34

    Dziś zainstalowaliśmy podpis elektroniczny, dzięki fachowej pomocy Pana Michała wszystko przebiegło sprawnie i bez bólu, polecam!

  9. Marek BD 2 kwietnia 2019 | 14:13

    Bardzo dziekuje za profesjonalną obsluge przy autoryzacji podpisu elektronicznego.Bardzo kompetentnie w miłeg atmosferze. Doceniam bardzo chęć pomocy przy pozytywnym zalatwieniu mojej sprawy. Bardzo pozytywna opinia dlaPana MichałaChrobaka. Pozdrawiam
    Marek

  10. Daria, Spica Solutions 4 kwietnia 2019 | 10:08

    To nasz kolejny kontakt z firmą. Obsługiwał nas Pan Michał Chrobak i była to obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję za szybkość, sprawność, dokładność. Świetne podejście do Klienta. Dziękuję!

  11. Daniel, Spica Solutions 4 kwietnia 2019 | 10:12

    Michał Chrobak, który przeprowadził nas przez proces pozyskania podpisu zrobił to w bardzo sprawny i minimalizujący nasze zaangażowanie sposób. Wielkie dzięki za to. Dziękuję także za cenne, klarowne wskazówki na przyszłość.

  12. Maryla S. 4 kwietnia 2019 | 14:02

    Pan Michal Chrobak wykazal sie fachowoscia i kompetencja. Cierpliwie objasnij caly proces. Wysoka kultura osobista. ????????????

  13. Dorota 11 kwietnia 2019 | 08:51

    W nagłej sytuacji pomoc pana Macieja Grendusa okazała się bezcenna. Z dużą wyrozumiałością i cierpliwością przeprowadził mnie przez problemy techniczne oraz w fachowy sposób wytłumaczył na czym polega problem, z którym zwróciłam się do niego o pomoc. Polecam.

  14. Eliza K 12 kwietnia 2019 | 08:51

    Gorąco polecam obsługę u Pana Michała Chrobaka, szybko i sprawnie załatwiona procedura podpisu elektronicznego dla cudzoziemca. Serdecznie dziękuję raz jeszcze:-)

  15. Katarzyna Ch. 12 kwietnia 2019 | 12:34

    Osobą zajmującą się wyrobieniem podpisu dla naszej firmy był Michał Chrobak. Profesjonalna i sprawna obsługa, bardzo pomocny i uśmiechnięty.To już jest drugi podpis wyrabiany przez tą firmę. Bardzo polecam.

  16. Maryla Skolimowska 12 kwietnia 2019 | 14:05

    Pan Maciej Grendus, udzielil mi fachowej pomocy, po 3 dniach mojej bezowocnej, osobistej walki z podpisaniem Cit8. WIELKIE dzieki!!!!

  17. Maryla 12 kwietnia 2019 | 14:08

    Pan Maciej Grendus udzielil mi bardzo fachowej pomocy, gdy po 3 dniach bezowocnej walki wyslalam CIT8. Wielkie Dzieki!!!

  18. EWDAR Dariusz Nowakowski 30 kwietnia 2019 | 10:32

    Bardzo polecam usługi firmy eSIGN. Przemiły Pan błyskawicznie uruchomił podpis elektroniczny. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy. Profesjonalizm i kompetencja te cechy dominują u pracowników firmy eSIGM w kontakcie z klientem.

  19. Mariola Bielska PRAMEX INTERNATIONAL 8 maja 2019 | 15:05

    Monsieur Michał Chrobak est notre 3ème interlocuteur au sein de l’équipe d’eSigne. Tout comme ses deux collègues il est très professionnel, ce qui est important étant donné nos clients étrangers. Notre collaboration se déroule agréablement et de manière efficace. Merci beaucoup.

  20. Ewa 10 maja 2019 | 13:33

    Pan Michał Chrobak – przeprowadził proces szybko, sprawnie i kompetentnie.6 gwiazdek. Dziękuję!

  21. Michał, AIFS Poland 14 maja 2019 | 13:47

    We were a little uneasy about the prospect of issuing and installing electronic signatures for foreign board members, but thanks to eSign the process turned out to be faster and easier than expected. In spite of (as we imagine) a massive number of requests eSign must have received before the annual signature deadline, our requests have been handled promptly and professionally with help of a dedicated English-speaking technician (Mr Arkadiusz) and account representatives (Mr Michal, Maciej and Ms Justyna). All in all, a good experience so far!

  22. ReckittBenckiser 14 maja 2019 | 13:56

    Super serwis! Spotkania umówione z dnia na dzień w 5 minut! Polecam serdecznie!

  23. Jan, Uniwersytet SWPS 15 maja 2019 | 10:43

    Pan Michał Chrobak – profesjonalnie – krótko ale wyczerpująco – polecam.

  24. Marek Korzeniewski 21 maja 2019 | 11:57

    Polecam firmę eSIGN, a w szczególności Panią Monikę Kamińską, która bardzo sprawnie i szybko pomogła uzyskać podpisy dla wymagającego klienta.

  25. Kasia 31 maja 2019 | 13:19

    Pan Michał Ch sprawnie zapoznał mnie z tajnikami podpisu elektronicznego. Wszystko zostało dokładnie i sprawnie wyjaśnione. Dziękuję.

  26. Rhenus Delivery Sevices 6 czerwca 2019 | 08:25

    Fantastyczna obsługa i bardzo profesjonalny zespół. Pan Arkadiusz, pani Ewelina i pani Justyna niezwykle pomocni, otwarci na potrzeby klienta i profesjonalni, gotowi udzielić wsparcia o każdej porze:) Gorąco polecam.

  27. MEDCOM Sp. z o.o. 10 czerwca 2019 | 13:27

    Pan Michał Chrobak, szybki, profesjonalny, na czas, świetne podejście do potrzeb klienta,polecamy.

  28. Wojciech Jernajczyk 12 czerwca 2019 | 09:47

    Pan Michał Chrobak.Bardzo profesjonalna, kulturalna, miła i szybka obsługa. Szkolenie jasne i wystarczające

  29. BayWa CS 13 czerwca 2019 | 09:47

    Dziękujemy Panu Maciejowi Klafczyńskiemu za sprawne przeprowadzenie procesu instalacji e-sign w języku angielskim, polecamy ze względu na profesjonalizm, czas i zaangażowanie.

  30. Edyta/Jones Lang LaSalle Sp. zo.o. 13 czerwca 2019 | 13:12

    Pan Michał Chrobak, bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wysoka kultura osobista. Na czas przybycie i bardzo fachowa i sprawna obsługa. Polecam Pana Michała

  31. Jarek/Control-Service 19 czerwca 2019 | 12:39

    Fantastyczna obsługa. W ciągu 24 godzin od telefonu, podpis załatwiony. Podziękowania dla Pana MIchała F.

  32. Jarek/Control-Service 19 czerwca 2019 | 12:40

    Bardzo sprawna obsługa. W ciągu 24 godzin od telefonu, podpis załatwiony. Podziękowania dla Pana MIchała F.

  33. Omnisys S.A. 25 czerwca 2019 | 10:48

    Michał Chrobak – na czas, profesionalnie, na temat. Wszystko 100% ok. Dziekuję.

  34. Paula Czajkowska 28 czerwca 2019 | 10:35

    Bardzo szybka i profesjonalna pomoc od pana Arka. Ogromna wiedza na temat podpisu elektronicznego. Bardzo dziękuje i polecam tą firmę.

  35. BFT Polska Sp. z o.o. 28 czerwca 2019 | 10:41

    Podziękowania dla Pana Arka za profesjonalizm, wsparcie i pomoc w złożeniu podpisów na SF w trakcie wizyty w głównej siedzibie we Włoszech.
    Grazie per il ritrattamento e la regolare formazione del Management Board di BFT Polska Sp. z o.o. durante una visita in Italia presso la sede di Schio.

  36. Anna 2 lipca 2019 | 09:04

    Pełen profesjonalizm pracowników firmy E-sign pozwala na szybkie i przyjemne zorganizowanie podpisów elektronicznych.
    Pan Michał Chrobak – terminowo, błyskawicznie, profesjonalnie! Wielkie brawa dla tego Pana i ogromne podziękowania! Taka współpraca jest wspaniała.

  37. Paweł Podwysocki / Unify 2 lipca 2019 | 12:07

    Pan Michał Chrobak. Szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie. Dziękuję za doskonałą obsługę i szkolenie. Polecam.

  38. Edyta 3 lipca 2019 | 07:39

    Witam,
    Bardzo szybka i fachowa obsługa. Pan Maciek Klafczyński to profesjonalista w połączeniu z bardzo miłym podejściem do klienta – POLECAM !!! :)

  39. Mine Best 3 lipca 2019 | 11:23

    Nasza firma jest zadowolona z jakości usługi.

  40. Altynay Orynbayeva 3 lipca 2019 | 16:17

    I highly recommend the service of ESIGN. Mr. Maciej Klafczyński is professional who quickly and efficiently organized getting electronic signature for us. Thank you very much again Maciej for excellent service, proactive response and help :-)

  41. Marlena TGC Corporate Lawyers 9 lipca 2019 | 12:11

    Procesjonalna obsługa, polecam.

  42. Marcin 10 lipca 2019 | 12:33

    Znakomita obsługa. Pan Maciej Klafczyński dokonał instalacji sprzętowej oraz w profesjonalny sposób przeszkolił z obsługi podpisu. Polecam!

  43. Monika 11 lipca 2019 | 12:44

    P. Michał Chrobak – bardzo szybka, fachowa i miła obsługa. Polecam. Monika.

  44. SAE 16 lipca 2019 | 14:14

    Pan Maciej Kafczyński jest bardzo kompetentnym instalatorem. Reinstalacja została zrobiona punktualnie i prawidłowo. Po instalacji system został przetestowany na naszym dokumencie. Wszystko działa be zarzutu. Polecam.

    Paweł Mączyński

  45. Agnieszka 24 lipca 2019 | 19:44

    Mr. Michał explained in a very simple Way to me the very difficult matter of signing the Financial report.

  46. Paweł Stępień 25 lipca 2019 | 10:52

    Pan Michał Chrobak sprawnie uruchomił podpis. Szkolenie było jasne. Jestem bardzo zadowolony. Polecam

  47. BOGUSLAW GLOBALCLEAN 9 sierpnia 2019 | 12:11

    PELEN PROFESJONALIZM USLUG ORAZ INDYWIDUALNE PODEJSCIE DO KAZDEGO PROBLEMU,FACHOWA NATYCHMIASTOWA KONSULTACJA.Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM!

Zostaw komentarz